perjantai 30. joulukuuta 2016

Päivi Räsäsen päässä asuva mielikuvitusystävä pahoitti mielensä



Vuoden viimeisillä metreillä kansanedustaja Päivi Räsänen onnistui töräyttämään yhden legendaarisista aivopieruistaan puolueensa äänenkannattajassa KD-lehdessä otsikolla: Kristilliset maat irtautumassa arvoperinteestään – Päivi Räsänen huolestunut eutanasia keskustelusta.

Aina kun Päkä on vastustanut jotain, se on toteutunut. Niin taitaa käydä tälläkin kertaa. Sitä paitsi perin outo kommentti Päkältä, kun hän aina jaksaa vaatia keskustelua, mutta se ei enää käykään niissä asioissa, joita Päkä itse vastustaa. Tämä on niin tyypillistä ankeuden apostoleille, joita myös viidesläisiksi kutsutaan.

Päkällä on kova tarve päästää sanelemaan, mitä muut saavat tehdä tai ajatella. Kaikki tuo perustuu Päkän tulkintaan mielikuvitusystävänsä kuvitellusta tahdosta. Päkä voisi ihan omissa oloissaan viettää vaikka kuinka ankeaa elämää, mutta yleisiksi ohjeiksi mielikuvitusystävän kuvitelluista sanomisista ei ole.

Sitä paitsi otsikossakin on ainakin puolet pielessä: Euroopan ainoa kristillinen valtio on Vatikaani ja se valtio ei ole luopumassa kristillisestä perinteestään yhtään mihinkään, valitettavasti. Taantumuksen asiaa ei voi ajaa muuten kuin uudelleen kirjoittamalla historiaa revisionistisella tyylillä, koska länsimaiden valtiot perustuvat ihan muuhun kuin kristinuskoon.

Päkällä on aina vaan jotain hampaankolossa asioista, joilla Suomea vietiin edes vähän lähemmäs sivistysvaltiota. Päkä ruoskii tasa-arvoista avioliittolakia, jotakin hypoteettista käsitystä isyydestä ja äitiydestä.

Päkä valehtelee eutanasiasta niin, että korvat heiluvat. Hänelle on kasvanut myös Pinokkion nenä. Sitten nämä taantumukselliset ”räseset” nillittävät sananvapaudestaan kun heidän taantumuksellisille ja epärehellisille ajatuksille viitataan kintaalla. Ihan hyvinhän Päkä on saanut asialleen julkisuutta. Suomalaiset eivät vain ole niin taantumuksellisia kuin Päkä haluaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti