torstai 17. maaliskuuta 2016

Patmoksen kastekoulu tähtää otteiden koventamiseen



Vuoden vaihteen aikoihin Patmos ilmoitti aloittavansa muslimityön. Hommaan palkattiin oikein päätoiminen käännyttäjä; heppu nimeltä Timo Keskitalo.

Tuolloin arvelin, että koko maahanmuuttajien evankelioimisen tavoite olisi uusien fanaattisten jäsenten hankkiminen. Tämä johtuu kaiketi fatwakateudesta: Monia kristittyjä fundamentalisteja kismittää se, etteivät he voi turvautua samanlaisiin ihmisoikeusloukkauksiin kuin jyrkän linjat muslimit. Eivät vaan voi, vaikka mieli tekisi.

Niinpä nämä fundikset ovat päättäneet käännyttää muslimeja kristityiksi, mahdollisimman taantumuksellisiksi sellaisiksi, jotta kristittyjen parissa voitaisiin otteita koventaa.

On aivan helkkarin hölmöä, että näiden maahanmuuttajien täysin primitiiviset uskomukset pyritään vain vaihtamaan toiseksi yhtä primitiiviseksi uskomukseksi. Molemmat ovat aiheuttaneet, ja aiheuttavat, niin paljon haittoja, että oikeastaan sellaisia ei tarvitsisi edes suvaita julkisen vallan toiminnan yhteydessä.

Lopulta taantumuksellisin suomalainen järjestö, Patmos Lähetyssäätiö, järjestää kastekoulun. Se vasta hölmöä onkin. Kasteessa ei tapahdu mitään muuta kuin kastettava tulee märäksi.

On valitettavaa, että monet näistä kastettavista ovat jo valmiiksi uskonnon uhreja ja sitten Patmos menee hankaloittaa näiden jo ennestään hankalaa tilannetta. Sellainen hankaluuksien tuplaaminen on aika edesvastuutonta.

Taas jää meille sekulaareille humanisteille selvittää, että ei se kristinuskon jumala ole yhtään sen todellisempi kuin islaminkaan. Meidän tehtäväksemme jää myös selvittää, että uskonnolla ei ole juuri mitään tekemistä suomalaisen yhteiskunnan kanssa; paitsi Patmoksen pienessä harhaisessa piirissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti