sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Mikä olikaan Patmoksen tilinumero?



Ei mennyt kuin muutama tunti siitä kun raportoin Patmoksen uusimmasta rahanhankintaprojektista, niin Leo Meller julkaisi Patmoksen verkkosivuilla uusimman postauksen, jossa ruinataan rahaa. Onko Patmos siis jo käyttänyt aiemmin rahastoidut varat? Tuskinpa vain, mutta nuo varat on tarkoitettu ihan muuhun kuin hyväntekeväisyyteen.  Rahastoidut varat varmaan päätyvät tavalla tai toisella Patmoksen avainhenkilöiden käyttöön.

Tästä ei ole kuin reilu kuukausi kun joku kirjoitti Uuden Suomen Puheenvuoro – palstalla Patmoksen tilinpäätöstiedoista vuodelta 2014. Tuon tilinpäätösanalyysin perusteella paljon kysymyksiä jäi auki koskien Patmosta. Onko siis Mellerin ulostulo oire vai taudin kuvaus?

Mellerin käyttämä retoriikka on niin kopioitua amerikkalaisesta menestysteologiasta, että se on jo kovin noloa. Tätä edustaa Mellerin postauksen loppuun liitetty iskulause: Maailmanlaaja sielujen voittaminen ja Kristuksen paluun jouduttaminen sekä rukousten että rahamme tukemina.

Eiköhän Patmos tälläkin kertaa onnistu taas hankkimaan kaipaamansa rahat. Mielenkiintoista nähdä kuinka kauan kestää ennen kuin Patmoksen tukijoiden rahahanat sulkeutuvat lopullisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti