keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Kristofasisti Pat Robertsonin uusinta bullshittiä



Amerikkalaisen uskonnollisen oikeiston muinainen ykkösnyrkki ja tv-evankelistanakin tunnettu Pat Robertson on taas puhunut omassa ohjelmassaan 700Club läpiä päähänsä.

Se taisi olla joskus 1970-luvun lopulla tai aivan 80-luvun alussa, kun joutessani flippailin kanavia törmäten tuohon Robertsonin ohjelmaan. Jo silloin ohjelma oli riemastuttavaa bullshittiä ja mitä vanhemmaksi Robertson tulee, sitä kryptisimmiksi hänen juttunsa käyvät ja tämä oli kovin kiltisti sanottu.

Robertson on bullshitillään tienannut ison omaisuuden. Hän on ollut omistajana mm. lapsi- orjatyövoimalla toimivissa timantti- ja kultakaivoksissa Afrikassa. Oliko se nyt Sierra Leonessa tai sillä suunnalla?

Pat Robertson on myös sotkeutunut urallaan monen monta kertaa politiikkaan. Hän jopa pyrki presidentiksi juuttuen kuitenkin republikaanien esivaaleihin ja lopulta presidentiksi valittiin republikaani George H.W. Bush. Se ei kuitenkaan lopettanut Robertsonin sekaantumista politiikkaan. Ikääntyessään hän on kuitenkin radikalisoitunut tavalla, että muut änkyrät vaikuttavat suorastaan edistyksellisiltä liberaaleilta.

Voidaan aivan perustellusti, että Pat Robertsonissa kiteytyy kaikki se mikä on vialla republikaanisessa puolueessa ja uskonnollisessa oikeistossa. Samaan aikaan on suorastaan säälittävää, että selvästi seniili vanha ukko toimii oikeiston äänitorvena. Se kertoo paljon amerikkalaisesta uskonnollisesta oikeistosta ja heidän kannattajistaan: harhaista sakkia kaikki.

Toissapäivänä Robertson näytti olevansa vain kärttyinen vanhus; ei yhtään sen enempää. Hän käytti noin 10 minuuttia siihen, että hänen mielestään Bob Muellerin johtama tutkimus koskien vuoden 2016 vaaleja ja siihen liittyvää kähmintää tulisi lopettaa.

Edelleen Robertsonin mielestä Donald Trumpin tulisi armahtaa kaikki mahdolliset kähmijät jo etukäteen. Robertsonin jutut nyt vain ovat mitä ovat, eivätkä ne hetkauta Muelleria suuntaan eikä toiseen. Toki Robertson saa nolata itsensä kerta toisensa jälkeen. Meille edistyksellisille liberaaleille Robertson tarjoaa riemastuttavaa komiikkaa, parempaa kuin yksikään stand up – koomikko.

1 kommentti:

  1. Aivan... oletkin näitä "edistyksellisiä" (taantuvia) liberaaleja, no sehän selittääkin paljon...

    "Oliko se nyt Sierra Leonessa tai sillä suunnalla?"

    Ei kai suuri ja mahtava netpunk muistikuviin tukeudu? Kai ne lähteet on tarkistettu?

    - George L

    VastaaPoista