torstai 2. marraskuuta 2017

Rajat Kiinni -hörhöjen hassut salaliittoteoriat



Lueskelin riemastuneena suomalaisten junttien ja moukkien Suomi Ensin – kansanliikkeen verkkosivuja. Pitkään aikaan en olekaan lukenut mitään hauskaa.

Kun lähteenä ovat Breaitbartin ja Daily Callerin kaltaiset äärioikeiston amerikkalaiset verkkosivustot, tuloksena on sekavaa settiä ja shittiä. Infowarsin Alex Jones oli varmasti ylpeä suomalaisista junteista ja moukista, koska hän propagoinut aivan samoja salaliittoteorioita.

Aina kun lukee näitä oikeiston verkkosivuja, riippumatta siitä onko kyseessä uskonnollisen oikeiston, fasistien tai muun määrittelemättömän puulaakin verkkosivut, törmää välttämättä jos jonkinlaisen salaliittoon.

Edellisen johdosta esitänkin hypoteesin: Oikeistolainen agenda kaikkine variaatioineen edellyttää aina salaliittoteorian hyväksymistä faktana, eikä tästä ole poikkeusta. Toinen hypoteesini on, että juntteihin ja moukkiin uppoaa melkein mikä tahansa täysin faktojen vastainen väite, jos sen esittää heihin aiemminkin vedonnut lähde; esim. juuri Alex Jones tai vaikka sitten Breitbart.

On suorastaan noloa suomalaisten kannalta, että rajatkiinni.fi -saitilla väitetään 911:n olleen sisäpiirin temppu. Edelleen Sandy Hookin kouluampumisen olleen tekaistu juttu, jossa kukaan ei kuollut vaan näyttelijät oli palkattu lavastamaan kyseinen ampumistapaus. Näitä samoja salaliittoteorioita pidetään hengissä vuosikausia, vaikka ne on debunkattu moneen kertaan.

Tästä tullaan siihen, että näiden oikeistolaisten junttien ja moukkien on ylläpidettävä salaliittoteorioita ja otettava selvästi epätodet väitteet tosina, jotta muutenkin hauras psyyke ei hajoaisi kappaleiksi.

Rajat kiinni – sivustosta riittää viihdettä pitkäksi aikaa.

1 kommentti:

  1. Hyvä että edes jostain riemastut :'D ja viihdettä riittää. Vihervasemmistolaisten liberaalien julkaisut ovat sellaista saastaa että niihin ei kannata aikaansa tuhlata.

    Infowarsin Paul Joseph Watson heittää osuvaa settiä sekoilevista liberaaleista. Kuten myös Mark Dice. Siinä on sitä kunnon viihdettä!

    - George L

    VastaaPoista