torstai 23. marraskuuta 2017

Republikaanit pedofilia-puolue, baptistit pedofilia-uskovia



Viimeisen kahden viikon puheenaihe on ollut Alabaman senaattoriksi republikaaninen riveistä pyrkivän Roy Mooren pedofilia.

Roy Moore on ollut amerikkalaiset uskonnollisen oikeiston kristofasistisen siiven kultapoika. Tai ei Moore ole mikään poika vaan 70-vuotias seniili ukko, jolla on tolkuttomasti luurankoja kaapissaan.

Nyt Mooren uhriluku on yhdeksän. Nämä naiset ovat tulleet julkisuuteen omalla nimellään. Mooren kerrotaan metsästäneen nuoria tyttöjä jalkapallo-otteluiden cheerleadereiden keskuudesta. Homma oli ollut niin röyhkeää, että pelien järjestäjät olivat palkanneet matseihin turvamiehiä. Moore metsästi tyttöjä myös paikallisesta ostoskeskuksesta. Lopulta ostarin johto oli antanut Moorelle porttikiellon.

Republikaanien tilannetta pahensivat Donald Trump ja Kellyanne Conway, jotka sanoivat, että on parempi, että senaattori on pedofiili kuin liberaali demokraatti. Tähän fanaattisimmat Trumpin kannattajat hurrasivat. Mooren vastaehdokas, Doug Jones, ei kuitenkaan ole liberaali, mutta kylläkin demokraatti.

Republikaanien johto sanoutui irti Trumpin ja Conwayn kommenteista yksimielisesti.  Muut republikaani-senaattorit ovat jo spekuloineet sillä, miten he toimivat, jos Moore voittaa vaalit Alabamassa.

Vahinko on kuitenkin tapahtunut. Republikaanit identifioidaan nyt pedofiili-puolueeksi. Heimoajattelu on saavuttanut kliimaksinsa: pedofiili on sopivampi ehdokas kuin demokraatti.

Samalla etelän baptistien evankelikaalinen suuntaus on sekin leimautunut pedofilia-uskonnoksi, koska monet tuon suuntauksen pastorit ovat kaikesta huolimatta Mooren kannattajia.

Eilen illalla haastateltiin muutamia uskonnollisen oikeiston republikaaneja. Vastaukset olivat harhaisuudestaan huolimatta (vai siitä johtuen?) riemastuttavia.

Yksi haastatelluista sanoi, että vaikka Jeesus tulisi alas ristiltä ja sanoisi Mooren olevan syyllisen, hän uskoisi silti Moorea.

Toisen hassun kommentin heitti baptisti-pastori. Nyt on paljastunut, että Roy Mooren vaimo Kayla on ollut ennen Roy Moorea naimissa jonkun toisen hepun kanssa. Moore oli tavannut Kaylan tämän ollessa 15-vuotias ja Roy oli tuolloin päälle kolmekymppinen. Sitten oli tullut usean vuoden tauko.

Kayla ei siis ollut avioituessaan neitsyt, mitä nämä uskonnollisen oikeiston republikaanit pitävät pahana rikkeenä. Pastori kuitenkin sanoi, että Kaylan tapauksessa sovelletaan ilmiötä ”extra-virginity”. En keksi mitään hyvää suomennosta ilmiölle. Jutun juoni on kuitenkin se, että eronnut nainen voidaan julistaa neitsyeksi, jos hän avioituu uskovan miehen kanssa. Aivan huimaa kiemurtelua!

Irvokkuudestaan huolimatta Mooren tapaus tarjoaa myös komiikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti