keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Taas yksi valehteleva jumala



Koraanin mukaan viimeinen ihme, jonka Allah toimitti, oli kamelin survaiseminen kivestä.

7:73
”Niin lähetimme Me Tamuudin luo heidän veljensä Saalihin. Hän sanoi: »Kansani, palvelkaa Jumalaa! Teillä ei ole muuta jumalaa kuin Hän; onhan luoksenne tullut jo selvä todistus Herraltanne. Tämä Jumalan naaraskameli on tunnusmerkiksi teille; antakaa siis sen käydä Jumalan laitumella älkääkä tehkö sille mitään pahaa, ettei teitä kohtaisi tuskallinen rangaistus.”

Tuo on typeryydessään jo niin typerää, että se ei ole edes hauskaa. Ilmeisesti joku vielä ihan tosissaan uskoo tuollaiseen paskan?
Tämän jälkeen 17:59 kertoo, miksi Allah lopetti ihmeiden tekemisen kamelin survaisun jälkeen. Tosin eri käännökset kertovat tarinan eri tavalla, mutta se vain lisää Koraanin fiktiivisyyttä.

17:59
”Mikään ei estä Meitä lähettämästä merkkejä, mutta on totta, että muinoin eläneet kielsivät ne. Ja Me annoimme Tamuudille naaraskameelin näkyväksi merkiksi, mutta he rääkkäsivät sitä. Siksi Me lähetämme merkkejä vain varoitukseksi.”

Voi surkeutta: Allah survaisi kamelin ihmeenä, mutta kamelia kohdeltiin kurjasti, joten ihmeet loppuivat siihen. Tämä on jo vertauskuvallisestikin käsitettynä aivan sekopäistä.
Tästä voidaan päätellä, että Allah lopetti ihmeiden ”lähettämisen” jo paljon ennen Muhammedin aikaa. Täten Muhammed ei yksinkertaisesti voinut survaista yhtäkään ihmettä. Niinpä muslimit eivät voi väittää, että Muhammed teki ihmeitä. (Toki voivat väittää, mutta puhuvat paskaa!) Mikäli muslimit kuitenkin ottavat todesta sen, että Muhammed teki ihmeitä, looginen johtopäätös on, että Allah valehteli.
Allah saattoi myös väittää, että ihmeiden survaiseminen oli turhaa, koska ihmiset eivät ottaneet niitä todesta, mikä taas on rationaalisesti ajattelevan ihmisen tunnusmerkki.

On suorastaan hämmästyttävää, että muslimit rakentavat uskonsa näin heikkojen ja typerien merkkien varaan. Allah vain oli niin heikko, että joutui tunnustamaan tappionsa ihmisten edessä.

Emir Feroz Khanin mukaan ainakin parikymmentä Koraanin kohtaa osoittaa Allahin valehdelleen. Muhammedin aikalaiset pyysivät Muhammediakin survaisemaan ihmeitä, mutta mitään ei koskaan tapahtunut. Muhammedin selitys kyvyttömyydelleen oli joko hiljaisuus tai väite, että hän oli vain tavallinen ihminen.

17:90
”Ja he sanovat: »Emme todellakaan usko sinuun, ellet saa lähdettä suihkuamaan maasta;”
17:91
”tai ellet voi aikaansaada itsellesi puutarhaa palmupuineen ja viiniköynnöksineen ja anna jokien virrata sen halki;”
17:92
”tai ellet saa taivasta hajoamaan päällemme, kuten uskot; tai ellet voi tuoda Jumalaa ja enkeleitä eteemme todistajiksi,”
17:93
”tai ellet hanki itsellesi kultaista taloa; tai ellet astu taivaaseen. Mutta emme usko taivaaseenastumiseesi, ellet ylhäältä lähetä meille Kirjaa, jota saatamme lukea.» Vastaa heille: »Kunnia olkoon Herralle, olen vain ihmisolento, pelkkä lähettiläs.»”

Palataan vielä suuraan 17:59. Emir Khan esittää, että Koraanin mukaan profeetta Salih lähettiin Allahin toimesta Thamudin populaatiolle surkuhupaisan kameli-episodin aikana.

7:73
”Niin lähetimme Me Tamuudin luo heidän veljensä Saalihin. Hän sanoi: »Kansani, palvelkaa Jumalaa! Teillä ei ole muuta jumalaa kuin Hän; onhan luoksenne tullut jo selvä todistus Herraltanne. Tämä Jumalan naaraskameli on tunnusmerkiksi teille; antakaa siis sen käydä Jumalan laitumella älkääkä tehkö sille mitään pahaa, ettei teitä kohtaisi tuskallinen rangaistus.”

7:75
”Silloin sanoivat hänen kansansa ylpeät päälliköt niille, joita pidettiin liian heikkoina, - niille heistä, jotka olivat tulleet uskoon: »Tiedättekö, onko Saalih Herransa lähettiläs?» He vastasivat: »Me uskomme totisesti siihen sanomaan, jota hänet on lähetetty tuomaan.»”

7:77
”Niin silpoivat he naaraskamelin ja rikkoivat Herransa käskyn ja sanoivat: »Saalih, tee meille mitä uhkaat, jos olet lähettiläs.»”

Khanin mukaan missään ei mainita spesifiä aikaa, jolloin Salih lähetettiin Thamudiin. Melkoisella varmuudella voidaan kuitenkin sanoa sen tapahtuneen ennen Jeesuksen aikaa, sillä Muhammedin mukaan profeettoja ei esiintynyt Jeesuksen ja hänen itsensä väliin jäävänä ajanjaksona. Jeesuksen jälkeen ainoa profeetta oli Muhammed itse. (Ei kuitenkaan ole varmaa, että kumpikaan hemmoista olisi todellinen henkilö.)
Tästä tullaan taas siihen, että Allah oli lopettanut ihmeiden survomisen jo paljon ennen Jeesuksen aikaa. Tästä huolimatta Koraani väittää Jeesuksen survaisseen monia ihmeitä. Yhtäkin ihmettä kuvataan seuraavasti:

3:49
”Samoin tulen vahvistamaan todeksi sen, mikä on ollut ennen minua kirjoitettuna Laissa, ja sallimaan teille osan siitä, mikä tähän asti on ollut teiltä kiellettyä, niin, minä tulen luoksenne tuoden tunnusmerkit Herraltanne. Pelätkää siis Jumalaa ja totelkaa minua!”

Koraani pyrkii osoittamaan Allahin olleen Jeesuksen survaisemien ihmeiden takana, mutta Allah oli jo lopettanut ihmeiden survaisemisen ennen Jeesuksen aikaa.
Koraani ja Raamattu ovat täten yhteensopimattomia mm. Jeesuksen toiminnan suhteen. Kristittyjen Raamattu nimenomaan väittää Jahven olleen Jeesuksen ihmeiden takana.

Apt. 10:38
”Te olette kuulleet Jeesuksesta, nasaretilaisesta, jonka Jumala voiteli Pyhällä Hengellä ja voimalla. Hän kulki ympäri maata, teki hyvää ja paransi kaikki jotka olivat joutuneet Paholaisen valtaan, sillä Jumala oli hänen kanssaan.”

Jahve ei pelkästään survaissut Mariaa raskaaksi vaan Jahve myös survaisi Jeesuksen tekemään jos jonkinlaista ihmettä. Tästä herää kysymys ihmeiden todellisesta survaisijasta: Jahve vai Allah? Ehkä ei kumpikaan? Lopettiko Allah sittenkään ihmeiden survaisemisen? Koraanin mukaan kyllä. Kuka tässä nyt oikein valehtelee?
Niin tai näin, muslimien on hyväksyttävä tulkinta, jonka mukaan Allah on valehtelija.Vaikuttaa siltä, että Allah on teeskentelijä, joka väittää olevansa jonkinlainen jumala, mutta niinhän tekevät kaikki muutkin jumalat.

2:87
”Olemmehan totisesti antanut Moosekselle Pyhän kirjan ja lähettänyt profeetat hänen jälkeensä, ja Me olemme antanut Jeesukselle, Marian pojalle, selvät todistukset ja tukenut häntä Pyhällä hengellä. Mutta joka kerta kun profeetta on tullut luoksenne, tuoden mukanaan sellaista, mikä ei teitä miellytä, olette käyneet röyhkeiksi ja pitäneet toisia heistä valehtelijoina, toisia surmanneetkin.”

Allah näyttää AINA käyttävän kaikki keinot kusettaakseen tarkkaamattomia ihmisiä. Ihan milloin tahansa Allah halusi tehdä vaikutuksen yleisöön, niin hän survaisi esiin Raamatun profeetat ja ihmeet. Sitten kun Muhammedin olisi pitänyt survaista ihmeitä, niin Allah ilmoitti lopettaneensa ihmeiden survaisemisen.
Allah oli siis suuren luokan kusettaja, jonka kaltaiseksi ei yksikään moderni kusettaja pääse, vaikka yritystä kyllä riittää. Taisipa tuo kamelikuskien kusettaja vedota siihen, että Raamatun ihmeet ovat riittävä todiste hänestä itsestään.

20:133
”He sanovat: »Miksi hän ei tuo meille merkkiä Herraltansa?» Eikö heille todella ole jo annettu selvä vahvistus aikaisempien kirjoituksien suhteen?”
20:134
”Ja jos olisimme saattanut heidät jonkin vitsauksen alaisiksi ennen profeetan tuloa, he olisivat sanoneet: »Herra, miksi et lähettänyt luoksemme sananjulistajaa, jotta olisimme voineet seurata käskyäsi, ennenkuin meidät masennettiin ja häväistiin?»”
20:135
”Vastaa heille: »Kaikki odottavat, sentähden odottakaa tekin, sillä pian tulette tietämään, ketkä ovat oikean tien kulkijoita ja ketkä ovat saaneet johdatuksen.»”

Johtopäätös on se, että jos muslimit haluavat perehtyä jumalallisiin ihmeisiin, niin ne he löytävät Raamatusta; eivät Koraanista. Allah epäonnistui surkeasti yrittäen vielä peittää epäonnistumisensa.
Muslimien kannalta on lohduttavaa se, että Raamattu ja Koraani ovat molemmat fiktiota, vielä huonoa fiktiota.

Lähteet:
Koraani
Raamattu
E.F. Khan Undeniable Proof that Allah Lied in the Quran

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti