maanantai 2. toukokuuta 2016

Viikon 17/2016 Aasinlakki menee Pekka Reinikaiselle



Viikon 17/2016 Aasinlakki menee selvästi nuoren maan kreationisti Pekka Reinikaiselle. Pekka julkaisi Seurakuntalaisen sivuilla blogin, jonka otsikko Onko ”teistinen evoluutio” raamatullista.

Reinikaisen pläjäys oli vastine Eero Junkkaalalle, jonka mielestä evoluutio sopii Raamatun luomiskertomukseen; sopii ainakin väljästi tulkiten. Reinikaiselle maailmankaikkeus taas luotiin noin 6000 vuotta kirjaimellisesti kuudessa päivässä.

Nämä kaksi kreationismia eri suunnilta lähestyvät uskonsankarit sanailivat viime vuonnakin samaisen Seurakuntalaisen sivuilla ja vielä samasta aiheesta.

Jos väitteestä ei voi sanoa sen totuusarvoa tosi/epätosi, väitteen totuuden kaltaisuutta voidaan arvioida. Reinikaisen ja Junkkaalan tapauksessa tämäkään ei pidä paikkaansa, koska molemmat ovat väärässä. Heidän väitteitään voidaan arvioida sen perusteella, kumpi on vähemmän väärässä ja tälläkin kertaa voittajaksi selviää Eero Junkkaala., koska Reinikainen on täysin väärässä, mutta Junkkaala saa edes auttavasti jotain väitteensä kohtia oikein.

Tuon hassun höperön, Pekka Reinikaisen, plörinöitä on käsitelty tässä blogissa jo aika monta kertaa. Aina kun Reinikainen sanoo ihan mitä tahansa, niin se merkitsee melko varmaa Aasinlakki-palkintoa.

Reinikaisen riemastuttavaa sekoilua voi käydä lukemassa tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti