perjantai 27. toukokuuta 2016

Familia-verkoston ja Aito Avioliiton yhteys fasistiseen äärioikeistoon - tapaus Terhi Kiemunki



Tästä ei ole kuin pari viikkoa kun Eduskunnassa vaikuttavat änkyrät (pääasiassa Kristillisdemokraatit) panivat pystyyn Familia-verkoston. Tuon puulaakin yhteys Aito Avioliitoon on hyvin dokumentoitu, mutta nyt on selvinnyt, että sekä Familialla että Aito Avioliitolla on yhteyksiä suomalaiseen fasistiseen äärioikeistoon. Aito Avioliiton kansainväliset yhteydet on nekin hyvin dokumentoitu.

Tällä kertaa fasistinen yhteys löytyy perussuomalaisen (kuinkas muuten?) Terhi Kiemungin kautta. Tämä fasistinen täti toimii Lea Mäkipää eduskunta-avustaja.

Kiemunki herätti keväällä kummastusta kommenteillaan maahanmuuttajataustaisista virpojista. Jo on pienet murheet Kiemungilla! Tämän jälkeen Kiemunki sai ansaitsemaansa negatiivista huomiota sekä lehdistössä että televisiossa. Jos ihminen on moukka kuten Kiemunki, niin hän saa aivan aiheesta kuraa päälleen.

Nyt on selvinnyt, että Kiemungin poika Ville Kuusinen olisi Soldiers of Odinin Tampereen osaston johtohahmoja. Alun perin tieto löyti Takku-sivustolta, mutta juttuun liittynyt Kuusinen & Kiemunki on nyt poistettu sivustolta.

En olisi lainkaan yllättynyt, että Odinit olisivat uhkailleet sivuston ylläpitäjää. Minä en niin vähästä hätkähdä, vaan sanon, että Kiemunki on fasistinen moukka, kuten on poikansakin.

Oikein odotan Odinien, Familian ja Aito Avioliiton yhteydenottoa, jotta voin nauraa heille paskaisesti päin naamaa. Samalla voin valistaa heitä siitä, kuinka taantumuksellisia he oikein ovat sekä kuinka haitallisia heidän ajamansa asiat ovat.

Sekä Familia että Aito Avioliitto on agendaltaan yritetty häivyttää joksikin muuksi kuin fasistisen äärioikeistolaisen politiikan kannattajiksi.  Koko tämä konkkaronkka on niin vastenmielistä sakkia, että heidän toimintansa haitallisuus tulee ottaa erityistarkkailuun.

Sensuroidun Takun artikkelin voi käydä lukemassa tuolta:

3 kommenttia:

  1. "Familia-verkoston ja Aito Avioliiton yhteys fasistiseen äärioikeistoon - tapaus Terhi Kiemunki". Mistä otsikon tieto on peräisin?

    VastaaPoista
  2. Terhi Kiemunki vaikuttaa noissa em. puulaakeissa. Terhin poika on taas mukana tamperelaisissa äärioikeistopiireissä. Sekä äidin että pojan sanomiset ja tekemiset ovat jotakuinkin fasistisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis löytyykö linkkiä tai lähdettä!?

      Poista