tiistai 3. toukokuuta 2016

Pasi Turunen ja Leif Nummela valehtelijoiden klubin kevätkokoukseen



Pasi Turunen ja Leif Nummela pääsevät toukokuussa osallistumaan kansainväliseen valehtelijoiden klubin kokoukseen, jota myös kutsutaan Euroopan suurimmaksi kristilliseksi apologiafoorumiksi. Euroopan Evankelisen Allianssin toteuttama Leadership Forum kokoaa noin 700 valehtelijaa 40 eri maasta.

Sellainen joukko taitaa päästä jo ennätysten kirjaan paskanpuhumisessa. Kristinusko selvästi epätosi väitteitä ei nimittäin pysty puolustamaan uskottavasti minkäänlaisella jargonilla; ei vaikka tähtiesiintyjänä on itse paskanpuhumisen Amerikan mestari William Lane Craig.

Forumin tavoitteena on kaiketi evankelioida Eurooppa uudelleen, mikä on sinänsä varsin typerä tavoite, sillä usko ja siitä johdetut uskomukset ovat todettu niin haitalliseksi, että kristinuskon hegemoninen dominanssi ei toteudu; ei vaikka argumentteja viriteltäisiin vaikka kuinka hienoiksi.  Haitat ovat niin suuret, että Turusen ja Nummelan toiveet suuresta herätyksestä ovat toiveajattelua. Tällaiset tapahtumat ovat parhaimmillaan viivytystaistelua. Enimmäkseen ne ajavat sekularistien asiaa, sillä ainakin nämä Suomen edustajat ovat onnistuneet tekemään kristinuskosta niin vastenmielistä, että paska haisee kilometrin päähän.

Yksi Turusen puheenvuoro tulee ilmeisesti käsittelemään ”perinteistä” avioliittoa. No sellainen sopii Aito Avioliiton tiedottajalle oikein hyvin. Oikein mielenkiinnolla odotan, kuinka paljon Turunen kehtaa valehdella. Arvelen, että valehtelemisella ei ole ylärajaa kun kysymys on Pasi Turusesta. Leif Nummela taitaa sitten jäädä valehtelijoiden klubin kevätkokouksessa statistin osaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti