perjantai 27. toukokuuta 2016

Kristillisten Antero Laukkanen kiukuttelee Aito Avioliiton kanssa Opetushallitukselle



Muutama päivä sitten kirjoitin siitä, kuinka Kristillisdemokraattien Eduskuntaan perustama Familia-verkosta pyrkii myrkyttämään kaiken. Nyt on sitten Krisujen ja Familian lannanlevittäminen alkanut. Tosin asiasta on uutisoitu vain Krisujen omassa lehdessä ja muutamalla keskustelupalstalla.

Eduskunnassa järjestettiin kansalaisinfon nimellä kulkenut tilaisuus, jonka aiheena Avioliitto ja kansalaisaloitteet. Sitä kutsuttiin oikein seminaariksi, mutta kyseessä oli Krisujen propagandatilaisuus.

Familian perustaja Antero Laukkanen oli suivaantunut Opetushallitukselle yhdestä oppaasta (Tasa-arvo on taitolaji), koska oppaassa kerrottiin homouden olevan normaalia, mitä se onkin.

Laukkanen meni möläyttämään, että ko. opas on selvästi laiton.

Noin puhuu mies, joka uskoo raamatullisesti puhuviin ja käärmeisiin reaalimaailman eläiminä. Noin puhuu mies, joka uskoo täysin todentamattomiin henkiolentoihin. Noin puhuu mies, joka keskustelee olemattomien henkiolentojen kanssa. Noin puhuu mies, jonka mielestä ainakin yksi ihmisuhri oli tarpeen lepyttämään täysin todentamaton henkiolento.

Niin sekaisin voi mennä vain uskonnosta, vaikka vertailukohtana olisivat kaikki maailman päihteet.

Laukkasta tuntuu vituttavan monen muun änkyrän tavoin se, ettei hän pääse määräilemään mitä kukin tekee sukupuolielimillään, mitä kukin ajattelee sukupuoli-identiteetistä, miten kukin määrittelee oman sukupuolensa. Lopulta tullaan tasa-arvoisen avioliittolain dogmaattisen vastustaminen vailla yhtäkään rationaalista perustetta.

Meidän sekulaarien humanistien tehtäväksi jää Laukkasen ja muiden limanuljaskoiden aiheuttamien haittojen korjaaminen ja uusien haittojen ehkäiseminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti