keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Pastori suuntasi tsunamin toisaalle, jotta tytär ei kastuisi



Yhdysvaltain presidentiksi pyrkivän Donald Trumpin (Moukkien puolue) kaveri ja Trumpin ”kristillisiä asioita” koskeva neuvonantaja, pastori Franks Amedia, esitti taannoin ei-niin-yllättävän väitteen: hän suuntasi tsunamin toisaalla rukoilemalla.

Juttu tapahtui vuonna 2011 jolloin Japanin rannikolla tapahtui maanjäristys, jonka aiheuttama tsunami teki tuhojaan mm. Fukushiman ydinvoimalalle. Samaan aikaa Amedian tytär oli lomailemassa Havaijilla ja heppu sai sykerön ja päätti sitten suunnata tsunamin muualle tappamaan ihmisiä, ettei vain Amedian oma tytär kuolisi. Juuri tällaista sontaa on kristittyjen lähimmäisenrakkaus.

RawStory raportoi asiasta seuraavasti:

“I stood at the edge of my bed and I said, ‘In the name of Jesus, I declare that tsunami to stop now,” he recalls in the video. “And I specifically said, ‘I declare those waters to recede,’ and I said, ‘Father, that is my child, I am your child, I’m coming to you now and asking you to preserve her.’ Apostle, it was seen by 400 people on a cliff. It was on YouTube, it was actually on the news that that tsunami stopped 200 feet off of shore. Even after having sucked the waters in, it churned and it went on and did devastation in the next island.”

Ehkä jo seuraavan maanjäristyksen jälkeen Amedia ymmärtää rukoilla tuota niin herttaista jumalaansa, ettei kenellekään muullekaan – muulle kuin Amedialle itselleen ja hänen sukulaisilleen - sattuisi mitään.

Aika vastenmielinen heppu tuo Amedian jumala kun niittasi ison joukon ihmisiä aaltoihin, mutta kuunteli kun Amedia oli perin itsekäs rukouksissaan. No, onneksi jumalia ei ole olemassa, mutta Amedia saa ihan vapaasti kuvitella kaikenlaista. Hän on vain vienyt mulkeroinnin ihan uusiin ulottuvuksiin – perikristilliseen tapaan. Taannoin sama heppu pelkäsi myös voodoota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti