lauantai 21. toukokuuta 2016

Aito Avioliitto ry yrittää myrkyttää Eduskunnan Familia-verkostolla



Talvella Kristillisdemokraatit perustivat ajatushautomo Kompassin ja nyt pari krisujen kansanedustajaa ovat puuhaamassa Eduskuntaan Familia-verkostoa; no siellä on mukana muutama persukin.

Familia on looginen jatke Aito Avioliitto ry:n kiilastrategialle. Kun tasa-arvoisen avioliiton vastustaminen kusi nilkoille, niin näiden taantumuksellisten pellehermannien on pakko päästä huutamaan vastenmielistä agendaansa foorumilla jos toisellakin. Aito Avioliitto ry:n puheenjohtaja Susanna Koivula on nyt myös Familian varapuheenjohtaja. Perustamiskokouksen yhteydessä otetussa kuvassa pällistelee kiihkomielinen homofoobikko Timo Lehtonen, joka on Uudessa Suomessa tullut tunnetuksi yhtenä idioottimaisimpana kommentaattorina.

Familian – kuten Aito Avioliitonkin – agendana on syrjintä; ihmisten elämän kaikinpuolinen ankeuttaminen. Kompassin tapauksessa vihamieliset jutut naamioidaan ”asiantuntijalausunnoiksi, mutta kaikki kristillinen dogmatiikka on osoitettu epätodeksi, joten Kompassin tapauksessa nämä asiantuntijat ovat valehtelemisen ja paskanpuhumisen asiantuntijoiksi. Familian taas pyrkii levitttämään yhteiskunnan kannalta haitallista änkyräuskovaisuutta osaksi poliittista keskustelua koskien jotain hypoteettista perhearvojärjestelmää. Hypoteesien todenkaltaisuutta voidaan arvioida, eikä uskontoon nojautuvissa hypoteeseissa ole mitään todellisuuden kanssa yhtenevää; paitsi se että hypoteesit ovat ylipäänsä olemassa.

Familian ryhmäkuvassa pällistelee myös yksi idioottimainen uskonsankari, Päivi Räsänen. Päivi pyrki pitämään etäisyyttä Aito Avioliittoon, mutta nyt hän on sitten mukana uudessa puulaakissa.

Meidän sekulaarien humanistien kannalta Aito Avioliitto, Kompassi ja Familia-verkosto ovat takeita siitä, että maallistuminen etenee takuuvarmasti. Nämä änkyrät onnistuvat tekemään uskosta niin vastenmielistä ja halveksittavaa, että heihin voi suhtautua vain torjuen. Paskanpuhujiahan he ovat ja lisäksi vielä kusipäitä. Kusipäitä tulee sanoa kusipäiksi, sillä kusipäisyys on yhtenevä ominaisuus fanaattisen fundamentalismin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti