maanantai 30. toukokuuta 2016

Homoeroottiset veijarit Ahvio ja Rahkonen



Vuosi pari sitten evankelinen kauhukaksikko ja Aito Avioliiton aktiivit Juha Ahvio ja J-P Rahkonen järjestivät Täyteen mieheyteen –seminaareja.

Eivät taida järjestää enää, mikä sinänsä on harmi. Osallistuisin sellaiseen, jotta voisin raportoida, mitä siellä oikein touhuttiin. Taannoin ko. seminaarit menivät kokonaan ohi.

Aika häiriintynyttä settiä ja shittiä siellä puhuttiin, kertovat jotkut paikalla olleet. Ovatko Ahvio ja Rahkonen kaappihomoja? Sellaista voisi päätellä siitä, että heput ovat viime vuosina olleet kovin kiinnostuneita pippeleistä.

Tällaista heput menevät sanomaan ihan vakavalla naamalla:
Perustasolla sitä, kuinka länsimainen, konservatiivinen ja patriarkaalinen perhekäsitys joutuu yhä enemmän kritiikin kohteeksi.
Sellaista alistusmekanismia, jota Rahkonen ja Ahvio edustavat pitääkin kritisoida. Heille naisten potentiaalin käyttö on kai jotenkin uhkaavaa. Kai se vituttaa kun he eivät saa tehdä mitä mieleen tulee ilman, että joutuvat vastaamaan väitteidensä ja tekojensa haitoista kanssaihmisilleen.

Perheessä elannon hankkiminen ja muu ulospäin suuntautuva toiminta on miehen tehtävä. Äidin tehtävät taas keskittyvät kotiin ja perheeseen. On olemassa luontaiset sukupuoliroolit, jotka ovat kehittyneet biologisesti vuosituhansien aikana. Ne eivät ole keinotekoisia eivätkä varsinkaan pahantahtoisesti rakennettuja.

Tällaista voi sanoa vain kauhukaksikko, joka ottaa Raamattunsa todesta. Onneksi asiat ovat toisin kuin Ahvio ja Rahkonen haluaisivat. Siitä voimme kiittää aktiivisia naisia. Naiset eivät kuulu nyrkin ja hellan väliin, eikä varsinkaan pippelin ja hellan väliin.

”On turmiollista, jos miehistä aletaan tekemään enemmän naisia ja naisista enemmän miehiä. Siinä kärsivät lopulta kaikki, erityisesti lapset”, Ahvio tiivistää näkemyksensä.”

Ahviolle ja Rahkoselle taitaa olla ihan mahdotonta sellainen skenaario, että jokainen ihminen – siis ihminen – saa olla sellainen kuin haluaa. Eiköhän se ole jokaisen oma asia miten identiteettinsä määrittelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti