torstai 26. toukokuuta 2016

Kristillisdemokraatit ja Aito Avioliitto veljeilevät nyt ranskalaisen äärioikeiston kanssa



Aito Avioliitto ry:n veljeily amerikkalaisen vihajärjestön MassResistancen kanssa on jo vanha ja hyvin dokumentoitu juttu. Kristillisdemokraattisen puolueen ja Aito Avioliiton välille sopii piirtää ihan oikeutetusti yhtäläisyysmerkki. Äärioikeistolaisuutta edustaa Krisujen viimeinen tempaus – veljeily ranskalaisen La manif pour tous –liikkeen kanssa. Tämä fasistinen ranskalainen puulaaki sattuu myös olemaan Aito Avioliitto ry:n yhteistyökumppani.

Kristillisdemokraatit tekivät poliittisesti aika harkitsemattoman liikkeen kutsumalla puhujaksi La manifin Ludovine de La Rocheren Eduskunnassa järjestettyyn Avioliitto ja kansalaisaloitteet –seminaariin.

Eduskunnan pääsihteerillä olisi ollut hyvät perusteet estää Eduskunnan tilojen käyttö tilaisuudessa, jonka tarkoituksena on yhden pienen kristillisen ryhmän etujen ajaminen ja erään toisen vähemmistöryhmän oikeuksien polkeminen. Itse uskonto oli häivytetty taustalle, mutta kun kyseessä on Krisujen masinoima tilaisuus, on aivan sama puhutaanko äärioikeistolaisesta politiikasta vai uskonnosta ja vielä sen kaikkein fundamentalistisimmasta muodosta.

Kun Aito Avioliiton tavoite – tasa-arvoisen avioliittolain vastustaminen – kusi nilkoille, niin dominionistista strategiaa pyritään toteuttamaan toisella tavoin. Kyseessä on ihmisten elämän ankeuttaminen ja kaikinpuolinen syrjintä keinolla millä hyvänsä. Kaikki tehdään jonkin kuvitellun jumalan kuvitellun ja oletetun tahdon varjolla, kun lopulta kyse on vain ja ainoastaan kristillisestä fasismista, vallan tavoittelusta.

Uskonnoista ei ole seurannut koskaan mitään hyvää ja siitä ovat Kristillisdemokraatit elävä esimerkki.

Taas jää meidän sekulaarien humanistien asiaksi korjata jo uskovien aiheuttaman vahingot ja estää uusien vahinkojen syntyminen. Krisut ja aitoavioliittolaiset ovat niin vihamielisesti kanssaihmisiinsä suhtautuvia, ettei sellaista voi pitää muuna kuin paatuneena taantumuksellisuutena.

http://www.kdlehti.fi/2016/05/24/ranskassa-isa-aiti-katosivat-julkisivusta-lainsaadannosta-sukupuolineutraalin-avioliitolain-myota/

Ei kyllä pidä tuokaan KD-lehden otsikko paikkaansa, mutta epärehellisyys onkin Krisujen ja Aitoavioiden bravuuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti