perjantai 13. toukokuuta 2016

Juha Ahvion naisvihaa Äitienpäivänä



Juha Ahvion Äitienpäivä taisi mennä kirjoittaessa blogia Patmoksen sivuille. Näköään riman voi asettaa aina alemmaksi: tällä kertaa Ahvion jutut olivat naisvihamielisiä. Lieneekö Ahviolla ongelmallinen suhde äitiinsä ja vaimoonsa? Jutuista päätellen tällaisenkin tulkinnan voi tehdä.

Ahvio: Jotta suomalaisilla ja muilla eurooppalaisilla kansoilla ja eurooppalaisella kristikunnalla olisi tulevaisuus, Eurooppa ja Suomi tarvitsevat Herran pelossa ja Kristuksen armossa runsaslukuisia uusia sukupolvia synnyttäviä ja kasvattavia perheenäitejä, vaimoja, puolisoita.

Pikku-Juha siirtyi tuossa katolisten ja lestadiolaisten linjoille: parasta on kestokyvyn ylittävä lapsilauma. Ei siis kortsuja Ahviolle. Tuon perusteella naisen paikka on edelleen nyrkin ja hellan välissä ja toisinaan haarat levällään lisääntymispuuhissa. Naisella ei tietenkään ole – eikä Ahvion mukaan tarvitsekaan olla – mitään sanomista kuinka omaa kroppaansa käyttää; siis suostuuko synnytyskoneeksi.

Ahvio: Etenkin 1960-luvulta eteenpäin eurooppalaiset ovat omaksuneet demografiselta ja kulttuurin säilymisen kannalta tarkasteltuna erittäin turmiollisia ja perhearvoihin nähden vihamielisiä ideologioita ja näiden mukaisia käyttäytymismalleja.

Mahtaa Pikku-Juhaa vituttaa kun naiset eivät olekaan enää miehen omaisuutta? Kaikkialla, missä naisten tasa-arvo on edistynyt, siellä on hyvinvointi lisääntynyt. Kaikkein kurjimmassa asemassa naiset ovat siellä, missä syntyvyys ja lapsikuolleisuus ovat suurinta. Tällainen pikku seikka ei kiinnosta Juhaa lainkaan: hänen on pakko päästä purkamaan sovinismiaan. Ilmeisesti kotona Juha on se, joka on alistetussa asemassa, täysi tohveli. Eivät palaa ne Ahvion haikailemat kalvinistiset periaatteet, mutta Juha se vain jaksaa kusta vastatuuleen.

Ahvio: Perinteisten kristilliskonservatiivisten avioliitto- ja perhearvojen ohjelmallinen hylkääminen on ollut sosiologisesti, demografisesti ja myös taloudellisesti tuhoisaa.

Asiahan on tietenkin juuri päinvastoin, kuinkas muuten, mutta Ahviolla on pakkomielteenä valehteleminen, sillä muuten Ahvion naisiin halveksivasti suhtautuvaa ajatuskulkua ei voi ymmärtää. Tai sitten Ahvio on niin häiriintynyt, ettei kykene arvioimaan omaa tilaansa, omia juttujansa.

Lisää Ahvion taattua tuubaa: On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että perinteisen perheen kaikinpuolinen heikentyminen on heikentänyt kristillisen uskon asemaa lännessä.

Mitään perinteistä perhettä ei tietenkään ole koskaan ollut olemassakaan. On ollut lukuisia variaatioita perheistä ja nämä tietysti ovat vaihdelleet aikojen saatossa.

Ahvion ala-arvoisen Äitienpäivänä julkaistun blogin voi käydä lukemassa tuolta. Pitäkää hauskaa sen parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti