perjantai 20. toukokuuta 2016

Uhkaavatko homot Ahvion anusta?



Patmoksen Juha Ahvio on siirtynyt copy-paste-kirjoitteluun. Hän julkaisi kopion Patmoksen sivuilla 15.5.2016 julkaisemastaan kirjoituksesta Uuden Suomen Puheenvuoro-palstalla 19.5.2016. Jutun otsikko oli varsinainen kummajainen – Pirkkalan marxilaisesta opetuskokeilusta HLBTIQ-vallankumoukseen.

Ahviolla on pakkomielteenä homot. Nyt kun uudestisyntynyt professori Tapio Puolimatka ei ole pariin viikkoon kirjoitellut mitään homoista, niin aasiksi on ryhtynyt Ahvio. Molemmat heput osaavat tahattoman komiikan. Heitä on mahdoton parodioida, koska he tekevät sen ihan itse.

Kummallakin taitaa olla latentteja homoseksuaalisia taipumuksia. Ainakin julkiset kannanotot antaisivat sellaisesta viitteitä. Ihmeellisiä denialisteja nämä kristilliset fundamentalistit.

Yli 40 vuotta sitten Pirkkalassa (siinä Tampereen naapurissa) yritettiin käyttää aika idioottimaista opetusmonistetta historian opetuksessa, mutta homma jäi yritykseksi kuihtuen saman tien kasaan. Nyt Ahvio löytää erinäisten aasinsiltojen kautta yhtymäkohtia tuon opetusmonisteen ja kuvittelemansa ”homovallankumouksen” välillä. Oikeasti niillä ei ole etäistä korrelaatiota.

Odottelen koska Ahvio tulee ulos kaapista. Taitaa Ahvio tuntea anuksensa uhatuksi. Ja marxilaiset ne vasta vaarallisia ovatkin! Oikeasti he ovat samanlaisia idiootteja kuin Ahvio ja muut kristilliset oikeistoänkyrät.

Homot tuntuvat vituttavan Ahviota niin paljon, ettei hänellä edes veri tunnut kiertävän päässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti