maanantai 17. joulukuuta 2018

Jos Trump ei olisi voittanut presidentinvaaleja...


…niin republikaanien korruptio ei olisi paljastanut. Clintonin hypoteettinen presidenttikausi olisi vain syventänyt republikaanien korruptiota ihan niin kuin se jo nyt ei olisi tappavan haitallista. Trumpin valinta on myös paljastanut republikaanien taakse ryhmittyneen uskonnollisen oikeiston tekopyhyyden. Tätä viimeksi mainittua joukko voi kutsua kristofasisteiksi, vaikka heihin tavallisesti viitataan dominionisteina.

Väitetään Yhdysvalloissa olevan miljoonia rehellisiä ja älyllisiksi olennoiksi laskettavia republikaaneja ja näin varmaan onkin. Kuitenkin kun vaaleissa 60 - 65 miljoonaa ihmistä äänestää republikaaneja, niin valtaosa republikaaneja äänestäneistä on yhtä ala-arvoisia kuin heidän äänestämänsä ehdokkaat.

Asiallista vaaleilla valittua republikaania on vaikea löytää viranhaltioiden joukosta. Mieleen tulee yksi: Marylandin kuvernööri Larry Hogan. Omantunnon ja moraalin omaavat republikaanit ovat jättäneet puolueen, joten heidän maltillistava vaikutuksensa puolueessa on nolla.  Republikaaneista on tullut epärehellisten ja moraalittomien kusipäiden rikollinen terroristijärjestö.

Nuo 60 miljoonaa äänestäjää repivät ilonsa helvetillisestä julmuudesta. Se on aika häiritsevää, että ne heikoilla olevat republikaaneja äänestävät ihmiset mielellään kohdistavat julmuutensa toisiin yhtä heikoilla oleviin. Tässä suhteessa republikaaninen puolue on kokenut muutoksen. Julmuus on kyseisen puolueen puolueohjelman perusperiaate: maksimaalinen kurjuus mahdollisimman monelle. Ennen puolueohjelmaan kuului myös heikoilla olevien huomioonottaminen, ei enää.

Uskonnollinen oikeisto on ollut erityisen kiimoissaan tuon julmuuden toimeenpanemisessa. Heillä onkin aivan oma tulkintansa Vuorisaarnasta. Oikeasti tuohon Raamatun osuuteen republikaanien evankelikaaliset eivät edes viittaa, koska julmuuden agendaa ei Vuorisaarna puolusta. Evankelikaaliset ovatkin kehittäneet omasta kristinuskon versiostaan politiikalla höystetyn oppijärjestelmän, jossa armoa ei anneta… eikä tunneta.

Republikaaneihin kohdistuu rikostutkintoja niin liitovaltion tasolla kuin paikallisestikin. Seuraavat kaksi vuotta taitavat olla viimeinen mahdollisuus paljastaa republikaaninen korruptio pohjia myöten ja saattaa korruptoituneet republikaanit oikeuden eteen.

Kahden vuoden päästä on sitten vaalit, joissa mitataan se, kuinka syvälle kolmannen maailman banaanivaltioksi Yhdysvallat uppoaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti