perjantai 1. joulukuuta 2017

Natsit saivat pataansa Pirkanmaan käräjäoikeudessa



Pirkanmaan käräjäoikeus kielsi eilen Pohjoismaiden Vastarintaliikkeen ja samassa yhteydessä kiellettiin Magneettimediankin kustantajanakin tunnetuksi tullut Pohjoinen Perinne ry.

Natsit kokivat takaiskun, mutta tuskin tuollaiset kiellot heidän toimintaansa lopettavat. Näkyvä toiminta lippuineen ja marsseineen vaimenee vähäksi aikaa, mutta eiköhän natsit keksi keinon kiertää Pirkanmaan käräjäoikeuden päätöstä.

Mielenkiinnolla odotan minkä jo olemassa olevan ryhmän taakse nämä natsit ryhmittyvät. Ehkä he saattavat perustaa uuden oman organisaation.

Olemassa olevista järjestöistä Soldiers of Odin olisi ehkä loogisin kotipesä natseille. Ideologisesti ne ovat jotakuinkin yhtenevät ja kummallekin poppoolle järjestäytynyt rikollisuus on kovin tuttua. Ei ole hyvä natsi, jos ei saanut ainakin yhtä pahoinpitelytuomiota.

Syksyllä natsit marssivat näkyvästi Tampereella. Itsenäisyyspäiväksi oli suunnitteilla jo perinteeksi muodostunut natsimarssi Helsinkiin. Ainakaan näiden Pohjoismaisten natsien symboleja ei nähdä Helsingissä, mutta marssi varmasti toteutuu, kunhan järjestävä taho on joku muu kuin eilen kielletty  taho.

Keskustelupalstoilla natsien uho sen kuin yltyi kieltopäätöksen jälkeen. Saatavathan natsit jopa koventaa otteitaan ihan katutappeluiden tasollakin, mutta kun asiaan ollaan hyvin valmistautuneita, niin eiköhän natsit saa siinäkin vähän nenilleen.

Natsisympatioilla ei tule olla mitään sijaa länsimaisessa sivistysvaltiossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti