torstai 17. tammikuuta 2019

USA:n varapresidentti ja ulkoministeri kuuluvat lopunajan kulttiin


Raw Story referoi konservatiivisen julkaisun, Wall Street Journalin, artikkelia, jossa todettiin USA:n varapresidentti Mike Pencen ja ulkoministeri Mike Pompeo kuuluvan lopunajan kulttiin. Amerikassa näitä kultteja riittää, mutta on aika häiritsevää, että sekopäisen uskonnollisen vakaumuksen omaavat ovat niinkin merkittävässä asemassa maan hallinnossa.

Wall Street Journalin artikkelin kirjoittaja, Edward Luce, dokumentoi sitä, kuinka Pence ja Pompeo kuuluvat ns. millenariaanisen kulttiin, jonka mukaan Jeesus loikkaa takaisin ihan justiinsa.

Jeesusta onkin odoteltu pari tuhatta vuotta ja odottajat joutuvat pettymään sukupolvesta toiseen. Millenariaanit ovat sitten päättäneet, että Jeesuksen paluuta tulee jouduttaa luomalla kansainvälinen poliittinen tilanne, jossa ns. lopunaika toteutuu.

Millenariaanit hekumoivat globaalilla ydinsodalla ja muulla kaiken kattavalla väkivallalla.

Raw Storyn referaatista tai Wall Street Journalin artikkelista ei selviä, mitä kaikkea muuta kuin em. tekijät kuuluu lopunajan kulttiin. Aikaisemmin on kuitenkin raportoitu, että lopunajan kultti pyrkii luomaan Lähi-itään tilanteen, jossa sotilaallinen konflikti eskaloituu sellaiseksi välienselvittelyksi, että Jeesus loikkaa takaisin.

USA:n uskonnollinen oikeisto onnistui vuosikymmeniä kestäneen systemaattisen urakoinnin jälkeen valtaamaan hallinnon ylimmät virat, joten Pence ja Pompeon sekopäiset uskonnolliset vakaumukset ovat hyvin linjassa laajemman uskonnollisen sekopäisyyden kanssa.

Uskonnollinen sekopäisyys onkin nykyään ehdoton edellytys valtion virkaan.

Raw Storyn jutun voi lukea tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti