sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Kristillisten konservatiivien sadistinen lojaalisuus


Lojaalisiakin ollaan vain omalle evankelikaaliselle lahkolle, joka osoittautuu lopulta kultiksi, yhdensortin ”Manson familyksi”. Jos joku jäsenistä osoittaa vähäisimmässäkään määrin itsenäistä ja kriittistä ajattelua, hänet tulee tuhota keinolla millä hyvänsä, mieluiten sadistisella spektaakkelilla. Toisen tuhosta saadaan sadistista nautintoa ja päälle heitetään muutamat rukoukset puolivillaisilla raamatunlauseilla höystettyinä.

Kauan sitten amerikkalainen unelma sisälsi mm. ajatuksen vapaudesta, veljeydestä ja tasa-arvosta. Nyt tuota unelmaa tavoittelevien elämä on päivittäistä painajaista. Kristillis-konservatiivit tappoivat unelman systemaattisella pyrkimyksellään onnistuen pyrkimyksessään hyvin, lähes täydellisesti. Heidän ”amerikkalainen unelmansa kuuluukin ”Valta hinnalla millä hyvänsä!”

Kristillis-konservatiivinen uskonnollinen oikeisto ja sen agenda on samassa linjassa kuin amerikkalaisen yhteiskunnan konnien agenda. Kaikki he viittaavat itseensä Jumalan valittuina. Jokaiselta suuntauksen edustajalta tulisikin yksityiskeskusteluissa kysyä: ”Allekirjoitatko varauksetta jokaisen edustamasi suuntauksen menettelytavan? Soimaako omatuntosi sinua koskaan?” Vastaukseksi taitaa saadaan sadistisia raamatunlauseita ja vihaista poliittista jargonia, joka taas on omaksuttu demagogeilta ja agitaattoreilta.

Kun kristillis-konservatiivit ovat niin ihastuneita Raamattuun, niin voidaan sanoa aivan raamatullisesti, että he myivät sielunsa paholaiselle. Tuloksena hyvyyden numeeriseksi arvoksi määrittyy nolla, tai tyhjä joukko.

Historiallisesti jokaisella kristinuskon suuntauksella on väkivaltainen historiansa. Amerikassa tämä on saavuttanut täydellisyytensä poliittisen vallan tavoittelussa, nyt saavutetun vallan paaluttamisessa ikuiseksi sadistiseksi jumalalliseksi prinsiipiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti