lauantai 5. tammikuuta 2019

Evankelikaalinen terrori jatkuu myös vuonna 2019


Kun katsoo toissapäivinä aloittaneen kongressin edustajainhuoneen kokoonpanoa, niin muutama seikka on syytä ottaa huomioon.

Demokraattien riveistä valitut edustajat edustavat diversiteettia sellaisena kuin se esiiintyy väestössä. Nämä edustajat ovat läpileikkaus USA:n demografisesta tilanteesta juuri. Tendenssi on ollut kohti suurempaa diversiteettia, mutta vasta nyt se alkaa näkyä poliittisten päätöksentekijöiden kohdalla.

Republikaanien edustajat taas ovat kuin jonkin suuremman pörssiyhtiön johtokunnan kokouksesta: valkoiset ikääntyvät miehet ovat pääosassa. Demografisesti tämä ryhmä on jo nyt vähemmistössä, mutta niin vain he roikkuvat vallankahvassa.

Näillä harmaahapsilla on vankka evankelikaalisen liikkeen tuki. Täten he pystyvät vähemmistöasemassakin terrorisoimaan ympäristöään aiheuttaen isoja tuhoja.

Jerry Falwell Junior on vastenmielisen isän vastemielinen poika, jolle uskonnollisen oikeiston republikaaninen terrori on elinehto. Muussa tapauksessa hänen johtamansa republikaaninen ja evankelikaalinen kultti ei voisi terrorisoida amerikkalaisia nykyisessä mittakaavassa.

Right Wing Watch raportoi, kuinka Falwell Juniorin mielestä kristittyjen velvollisuus on tukea kaikissa tilanteissa Donald Trumpia täysin riippumatta siitä, mitä Trump tekee tai sanoo.

Falwellin jutut eivät eroa millään tavoin ääri-islamististen jihadistien jutuista. Kaikki uskonnoista johdetut poliittiset suuntaukset ovat terroristisia, eikä poikkeuksia ole.

Falwellista voi lukea tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti