perjantai 15. tammikuuta 2016

Voiko Jumala saada orgasmin?



Jumalalle kaikki inhimilliset kokemukset ovat vieraita. Vaikka Jumalaa väitetään kaikkitietäväksi, Jumalalla ei voi olla inhimillisiä kokemuksia, koska Jumala ei ole ihminen. Tästä seuraa, että Jumala ei voi tietää, miltä kivat kännit tuntuvat. Jumala ei voi tietää, miltä orgasmi tuntuu.

Jumala tarinan mukaan kyllä näyttää tietävän, miltä kaikkein alhaisimmat inhimilliset kokemukset tuntuvat. Raamatun jumala on pikkumainen, turhamainen, murhanhimoinen ja kaikin puolin ailahteleva olio.
Lähemmäksi orgastisia kokemuksia Jumala pääsi Jeesuksen teoissa. Tämä tietenkin sillä oletuksella, että Jumala jonkin mekanismin mukaan syntyi ihmiseksi.

Raamattu ei kerro mitään Jeesuksen seksuaalisista seikkailuista ja mahdollisista tajunnan räjäyttävistä orgasmeista. Apokryfiset kirjat sen sijaan väittävät Jeesuksen olleen naimisissa ja Jeesuksella niiden tarinoiden mukaan oli lapsiakin. Jeesus siis oli kaiketi harrastanut seksiä. Häveliäisyyssyistä tarinan kirjoittaja ei vain kertonut Jeesuksen orgasmeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti