sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Patmos liittoutui islamistien kanssa



Kai tuota Patmoksen touhua voisi sanoa evankelioimiseksi, jos haluaa olla kiltti. Oikeampi nimitys olisi ehkä käännytys.

Tuon otsikon mukaisen toiminnan motiiveja voi vain arvailla. Kun kyse on Patmoksesta, niin ensimmäiseksi tulee mieleen raha. Ovatko maksavien tukijoiden avustukset pienentyneet? Ovatko persaukiset maahanmuuttajat seuraava höynäytettävien ryhmä.

Vähän ihmetyttää Patmoksen tempoilu asian tiimoilla. Kun lukenut patmoslaisten blogikirjoittajien – Ahvio ihan etunenässä – juttuja, niin maahanmuuttajat ovat fundamentalisteille kovin suuri uhka. Tietenkin Patmoksen käännytystyötä voi kutsua vaikka kotouttamiseksi ja tämäkin oli taas kerran kiltisti sanottu.

Patmoslaisten kirjoitusten perusteella heille ihanteellinen valtiomuoto on teokratia. Ilmeisesti patmoslaisten mielestä juuri maahanmuuttajat ovat erinomainen väline teokraattisten pyrkimysten toteuttamisessa.

Fundamentalisti-kristityille vanhoilliset muslimit ovat hyviä liittolaisia. Lopulta on aivan sama mikä kosmisen taivashepun nimi, kunhan vain pitää kosmista taivasheppua totena. Täten kristitty teokratia ei eroa islamilaisesta teokratiasta. Molemmat pyrkivät mahdollisimman laajaan ankeuteen mahdollisimman monelle.

Ehkä Patmos pyrkii kasvattamaan äänekkäiden tukijoidensa joukkoa värväämällä riveihinsä islamisteja. Tässäkin asiassa Patmoksen touhu on sen verran vastenmielistä petollisuutta, että Patmoksen touhuihin tulee suhtautua varauksellisesti. Taas jää Patmoksen aiheuttamien haittojen korjaaminen meidän sekulaarien humanistien tehtäväksi.

Patmoksen sivuilta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti