maanantai 11. tammikuuta 2016

Jeesuksen johtama kuolemankultti



27 Mutta nuo viholliseni, jotka eivät tahtoneet minua kuninkaakseen -- tuokaa heidät tänne ja teloittakaa heidät minun edessäni. (Luukas 19:27)

Täytyy olla todella häiriintynyt kulttijohtaja, joka menee esittämään tuollaista. Jeesuksen rinnalla Charles Manson vaikuttaa perin kesyltä kulttijohtajalta.

Jeesus väittää kulttijohtajan tapaan, että hänellä on aivan erityinen valta ja auktoriteetti. Tämä auktoriteetti on vain ja ainoastaan hänellä. Kultin jäsenet pyrkivät miellyttämään kultin johtajaa yrittämällä saada muut – esim. kultin ulkopuoliset – hyväksymään kulttijohtajan agendan.  

Tästä seuraa, että mitä tahansa kultinjohtaja sanoo, kultin jäsenten on toimittava kultinjohtajan määräysten mukaan. Jeesuksen johtamassa kultissa Jeesus-ihminen tulee Jeesus-jumalaksi. Jeesus-jumalan subjektiiviseen auktoriteettiin vetoamalla pyritään valloittamaan maailma. Kultinjohtajan agendan levittäjät katsovat velvollisuudekseen kulttijohtajaa kohtaan toimia agendan levittäjinä.

Kultin jäsenistä tulee lammaslauma, joka putoaa syvään kuoppaan.

Nykyaikana kuoppa on raamattu. Vaikka kultinjohtaja on kuollut, kultinjohtajan auktoriteettia ei voi kyseenalaistaa, koska Jeesuksen auktoriteetti pyritään vahvistamaan Raamatulla. Edelleen kaikki mitä Raamatussa sanotaan kultinjohtajasta, täytyy olla totta, koska Raamattu sanoo niin.

Kehäpäätelmästä ei ole ulospääsyä.

Olisi jo aika kuopata Jeesus-kultti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti