perjantai 18. maaliskuuta 2016

Uskovat kyttäävät opiskelijoiden seksielämää



Kaikenlaista sattuu varsinkin Amerikassa. Alternet kertoo, että konservatiivisten kristittyjen opinahjo, Oral Roberts University, käyttää Fitbit-aktiviteettimittaria opiskelijoiden kontrolloimiseen.

Opinahjon edustajien mukaan opiskelijoiden on osallistuttava pakolliseen kuntoiluun ja Fitbit on luotettavampi mittari kuin opiskelijoiden oma ilmoitus aktiviteeteistaan tai edes kuntokoe. Näin kai se on.

Tarkoituksena kaiketi on kontrolloida opiskelijoiden elämää entistä tarkemmin. Fitbitiin voidaan yhdistää monen muun ominaisuuden lisäksi paikkatiedot.

Tuossa ”yliopistossa” on jos jonkinlaista käyttämistä säätelevää sääntöä: alkoholin ja huumeiden käyttö on kielletty, pukeutumista säädellään. Ja voi kauhistus! Esiaviollinen ja homoseksuaalinen seksi on ehdottomasti kielletty.

Siinäpä sitä onkin tarkkailijalla ihmettelemistä, kun keskellä yötä opiskelijan pulssi hakkaa yli 200 lyöntiä minuutissa. Mikä on tyypillisin syy moiseen sykkeeseen? Tietenkin seksi ja se vasta paha juttu on. Alternet ei kerro, miten oppilaitos suhtautuu masturbaatioon? Kai sekin on kielletty.

Touhu on aivan Orwellin kirjoista. Mitäpä nämä fundamentalistit eivät tekisi kontrolloidakseen lampaitaan, mutta se tekeekin näistä kontrollifriikeistä pässejä.

Milloin Suomessa joku keksii jotain yhtä hassun hölmöä?

Lähde:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti