maanantai 7. maaliskuuta 2016

Timo Soinin rukousaaminen on typerää touhua



Aina kun päättäjät keskustelevat mielikuvitusystävän kanssa, on syytä huolestua. Tällä kertaa idiotismi saa orgastisen huipun Timo Soinin järjestämällä rukousaamiaisella. Muina kutsun allekirjoittajina olivat Antero Laukkanen (kd), Lea Mäkipää (ps), Lasse Hautala (kesk) ja Harry Wallin (SDP).

Tilaisuudessa ”esiintyvät” myös Sari Essayah, Samuli Ahvenjärvi, eikä tässä vielä kaikki: Eduskunnan puolesta puhuu Paula Risikko.

Ihan kuin siinä ei olisi tarpeeksi, että pääministeri Juha Sipilällä on lestadiolainen tausta. Vaikuttaa siltä, että pääministeri ei ole luopunut uskostaan vaan keskustelee hänkin mielikuvitusystävän kanssa. Ilmankos näiltä ”päättäjiltä” ovat realiteetit hukassa.

Raamattu on huono opaskirja yhtään mihinkään, joten on aika huolestuttavaa Suomen valtion tulevaisuuden kannalta, kun noita harhaisia päättäjiä löytyy noinkin monta.

Usko johonkin jumalolentoon ei ole hyve vaan haitta. Nykyisessä maailmantilanteessa päättäjiltä vaaditaan punnittuja analyyttisiä ratkaisuja, ei rukousaamiaisia, joissa jokin kuviteltu olento jotenkin kuvitellusti vaikuttaa johonkin.

Koomiseksi rukousaamiaisen tekee myös se, että osallistumismaksu on 120 euroa. Eiköhän noilla päättäjillä ole varaa maksaa tuosta. Rukousaamiaisen pitopaikka Kalastajatorppa kuuluu Hilton-konserniin, niin on perusteltua olettaa, että maksuun sisältyy tilan vuokra. Tuskinpa vain Hilton antaa tilojaan käyttöön ihan ilmaiseksi.

Jokin osa tuosta osallistumismaksusta varmasti valuu lopulta Paris Hiltonille. Se vasta skenaario on: suomalaiset päättäjät rukoilevat Helsingissä, mutta niillä rahoilla Paris menee kenkä- tai viinakauppaan Los Angelesissa. Hukkaan menevät siinäkin tapauksessa rukoukset.

Rukousaamiainen on niin typerää, että se ei kelpaa edes viihteeksi. Tällaisia mulkeroita suomalaiset ovat valinneet päättäjiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti