perjantai 18. maaliskuuta 2016

Kristillisdemokraattien ajatushautomo Kompassi tulee tuottamaan pelkkää propagandaa



Kristillisdemokraatit ovat perustaneet ihan oman ajatushautomonsa. Asiasta uutisoi Kristillisdemokraattien verkkojulkaisu.

Koska mukana puuhastelee uudestisyntyneen professori Tapio Puolimatkan vaimo Mia Puolimatka, niin mielenkiinnolla odotan, minkälaisia julkaisuja konservatiivisten kristittyjen ajatushautomo tuottaa. Tieteen kanssa niillä tuskin on mitään tekemistä. Ehkä ajatushautomo onkin perustettu propagandatarkoituksissa.

Kuinka ollakaan, nämä konservatiivit tulivat ehkä tahattomasti paljastaneeksi motiivinsa:
Muilla eduskuntapuolueilla on niitä lähellä olevia ajatushautomoja, jotka saavat opetusministeriöltä tukea. Tällöin on syntynyt esimerkiksi tilanteita, joissa valiokunta on pyytänyt ajatushautomoilta lausuntoa, ja kristillisdemokraattisella liikkeellä ainoana ei ole sellaista ollut antaa.

Julkisen vallan ei tulisi tukea mitään uskontoon edes viittaavaa, joten tämä ajatushautomo (nimeltään Kompassi) on motiiveiltaan ja moraaliltaan kaikkea muuta kuin hyväksyttävä: jos tavoitteena on antaa ”asiantuntijalausuntoja”, mutta perususkomus on selvästi epätosi, niin tällaisen perususkomuksen propagoiminen totena, voi olla pelkästään haitallista. Kun rahoitusta on tarjolla, niin totta kai konservatiivit iskevät rahamassiin kiinni.

Arvelen, että ajatushautomo Kompassin ensimmäisessä julkaisussa käsitellään homoja, tavalla tai toisella.

Tuolta voi käydä lukemassa itse Kristillisdemokraattien omat jutut aiheesta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti