sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Tapio Puolimatkan tekopyhyyden ilmentymä - omat lapset



Wikipedian mukaan uudestisyntyneellä professorilla, Tapio Puolimatkalla on neljä lasta – Dani, Joel, Asriel ja Mikael. Oman ilmoituksensa mukaan uudestisyntyneen professorin vaimolla on kaksi lasta.

Tuossa yhtälöstä voi päätellä sen, että tämä uudestisyntynyt professori on puuhaillut seksin parissa jo ennen Miaa. Mikäpä siinä, seksi on hauska harrastus.

Professori vaan vaikuttaa aika tekopyhältä kun hänen julkiset lausuntonsa lapsista, parisuhteista ja avioliitoista otettaan huomioon.

Professori on moneen kertaan sanonut, että avioeroja myönnetään liian kevyin perustein. Avioeron yhteydessä olisi syyllisen määritteleminen palautettava pykäliin. Ettei vain olisi vähän katkeran miehen puhetta? Tapio voisi selvitellä vähän omia taustojaan.

Puolimatka on myös todennut avioerojen tuottavan ”isättömiä” lapsia. Miten niin isättömiä? Ovatko nuo kaksi Tapio vanhinta lasta isättömiä?

Jonkin kummallisen päättelyketjun kautta professori onnistuu lähes aina yhdistämään sukupuolineutraalin avioliiton, lapset, isättömät/äidittömät lapset, avioerot ja kaiken muun, jolle ei edes periaatteessa voida osoittaa kausaalisuhdetta.

Ihmeen hiljaa Tapio Puolimatka on ollut menneisyydestään. Ehkä Tapio ymmärtää itsekin oman tekopyhyytensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti