torstai 24. maaliskuuta 2016

Tapio Puolimatkan imperiumin vastaisku



Sain eräältä lukijaltani linkkivinkin Suomi24:ään. Vaikuttaa siltä, että taannoiset pari kirjoitustani koskien Tapio Puolimatkan menneisyydestä löytyviä mörköjä on aiheuttanut pientä polemiikkia palstoilla. Ihmekös tuo kun ”aitoavioliittolaisten” pääideologi osoittautuukin itse joksikin muuksi kuin mitä väittää olevansa.

Keskustelupalstoilla ja Uuden Suomen Puheenvuorossa Puolimatkan hengenheimolaiset ovat yrittäneet ryhtyä imperiumin vastaiskuun.

Jutun juonihan on lyhykäisyydessään tämä: Ensin Aito Avioliitto ry:n nykyinen puheenjohtaja Susanna Koivula lykkää Puheenvuoron täyteen tuubaa jääden heti lähdössä argumentatiivisesti alakynteen. Paikalla hälytetään hätiin Tapio Puolimatka, mutta hän taas kärähtää housut kintuissa. Nyt sitten nämä ”vähäisemmät” uskovat yrittävät hoitaa damage controllin ohjaamalla keskustelua ihan toiseen suuntaan.

Ei tule onnistumaan. Meidän tarkkailijoiden muisti on hyvä ja pitkä.

Uudessa Suomessa Puheenvuoro-palstalla Kari Kilpiö oli julkaissut 23.3.2016 klo 20:49 kirjoituksen, jonka otsikko oli McGrath: Ateismi syynä tieteen ja uskonnon välisiin ongelmiin.

Samalla palstalla Petteri Hiienkoski (Kristillisdemokraatit) julkaisi 24.3.2016 klo 8:13 kirjoituksen, jonka otsikko oli Darwin ja ateismin suurlähettiläät.

Yhteistä näille kirjoittajille on se, että propagoivat mm. Tapio Puolimatkan argumenttien puolesta, mutta eivät kykene samanlaiseen verbaaliakrobatiaan kuin tuo uudestisyntynyt professorimme.

Lisäksi yhteistä em. kirjoittajille on se, että he ovat monta vuosikymmentä ja jopa monta vuosisataa myöhässä: tuo keskustelu on käyty jo ajat sitten, eivätkä uskovat ole koskaan pystyneet esittämään mitään, mikä pelastaisi heidän argumenttinsa. Sellaisia argumentteja ei vain ole, eikä mikään edes etäisesti viittaa siihen, että tilanne tulisi muuttumaan.

Uskonveljet ja – sisaret eivät pysty ohjaamaan keskustelua pois Puolimatkan munauksista. Jos Puolimatka olisi itse millään tavalla rehellinen, niin hän tulisi itse kertomaan tekemistään, mutta rehellisyys minkään asian suhteen ei olekaan Tapio Puolimatkan hyve.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti