maanantai 8. huhtikuuta 2019

Profeettojen sekopäisyys


Näen Muhammedin pelkästään psykopaattina, jonka sairaus sai hänet kuvittelemaan kaikenlaista. Täten Allah on Muhammedin tärähtäneen mielen alter ego. Samanlainen ilmiö löytyy uudemmastakin uskontoperinteestä: Mormonismin perustaja Joseph Smith oli hänkin täysin tärähtänyt tyyppi, joka näki ja kuuli kaikenlaista. Muhammed ja Smith ovat sekopäisimpiä uskontojen perustajia. Oikeastaan joukkoon voidaan lisätä skientologian perustaja L. Ron Hubbard.

Muhammed ja Smith käyttivät vuosikymmeniä otollisen yleisön huijaamiseen.

Muhammedin strategiana oli saada ihmiset vihaamaan toisiaan, jotta hän voisi hallita heitä. Samanlainen ilmiö löytyy muistakin abrahamilaisista uskonnoista. Oikeastaan Muhammed noudatti systemaattisesti Jeesuksen opetusta, jossa perheenjäsenet kääntyvät toisiaan vastaan häiriintyneen Jeesuksen nimissä.

Allah ja Jahve ovat vain työkaluja, joita psykopaatit osaavat käyttää, milloin manipuloimiseen, milloin pakottamiseen.

Q2:216 ja 9:39 ovat hyvin häiriintyneen ihmisen kirjoituksia.

Kaikki profeetat ovat vääriä profeettoja. Jotkut vain pitävät hirviötä nimeltä Muhammed aivan esimerkillisenä. Se kertoo paljon noista ihmisistä ja siitä kuinka he suhtautuvat muinaiseen mytologiaan.

Muhammedista ei tarinoiden mukaan löydy lainkaan humaanisuutta. Hän oli uskontoperinteiden yksi isoista paskiaisista, eivätkä paskiaiset ansaitse arvonantoa.

Kun lasketaan yhteen kristinusko ja islam, niin neljä miljardia ihmistä uskoo absurditeetteihin. Abrahamilaisten uskontojen, niiden kaikkien kolmen, luulisi jo kuihtuneen oman mahdottomuutensa takia, mutta niin vain taikausko elää. Aste-eroissa sentään löytyy vaihtelua.

Neljä miljardi zombieta tallustelee maan päällä valmiina käymään toistensa kimppuun. Ihmiskunnalla tosiaan on vielä matka ennen kuin ihmiset oppivat elämään sovussa toistensa kanssa. Uskonnot ovat se suurin eripuran aiheuttaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti