torstai 4. huhtikuuta 2019

Juutalainen zombie Suomen eduskuntavaaleissa


On suorastaan noloa, että sivistysvaltioksi luettavassa Suomessa on ehdolla eduskuntaan niinkin paljon uskovia ehdokkaita ja vielä sen ihan äärilaidan uskovia. Piakkoin toimikautensa päättävän eduskunnan riveistä löytyi hämmästyttävän paljon maagisen ajattelun harjoittajia alkaen pääministeristä ja ulkoministeristä. Näiden kahden lisäksi eduskunnassa vaikuttaa muutama sekopäinen hörhö.

Juutalaisen zombien ympärille rakennettu poliittinen ideologia ei ole millään muotoa puolustettavissa enää vuonna 2019. Juutalaisen zombien kuvitteellisista sanomisista voi johtaa vain regressiivistä politiikkaa, jossa kurjuus maksimoidaan mahdollisimman monelle. Siinä touhussa saavat ihmisoikeudet yms. kovaa kyytiä. Juutalaisen zombien seuraajat ovatkin pelkkiä lurjuksia.                 

On aika edusvastuutonta noilta lurjuksilta, että he pyrkivät saattamaan oman maagisen ajattelunsa tuotokset muita velvoittavaksi lainsäädännöksi. Täytyy olla aika harhainen ihminen, jos väittää, että juuri hänen uskonnollinen vakaumuksensa tuottaa millään tavoin positiivisia yhteiskunnallisia vaikutuksia. Sellainen yhteiskuntajärjestelmä oli voimassa Euroopassa vuosisatoja ja sen toimivuus havaittiin huonoksi. Niissäkin yhteiskunnissa oli silti jatkuvia kiistoja siitä, minkä uskonsuuntauksen mukaisista dogmeista tulisi lainsäädännön perusta.

Vaalikirjoittelua seuranneena jyrkimmät uskovat ehdokkaat näyttävän tekevän itsestään idiootteja. Se olkoon heidän oma asiansa, mutta ihmettelenpä vain niitä ihmisiä, jotka heitä äänestävät. 

Olipa vaalien tulos mikä tahansa, niin taas saadaan kuulla nillitystä siitä, kuinka uskonnon merkitys politiikassa on päässyt vähentymään. Joitakin äänestäjiä voi höynäyttää jonkin aikaa, toisia voi höynäyttää ehkä koko ajan, mutta kaikkia äänestäjiä ei voi höynäyttää kaiken aikaa.

Muutaman änkyrän vaaliohjelmia ja –lupauksia olen seurannut ja ihmettelen kuinka oppineetkin ehdokkaat vaikuttavat juuttuneen keskiajalle. Vaikuttaakin siltä, että ehdokkaana on monessa tapauksessa tuo juutalainen zombie eikä Suomen kansalainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti